.


Hemma ;)

Kom hem från gbg idag var fett kul där! :D
Var där med Lydia och campa vi har typ badat, vart på liseberg, grillat och sånt ^^
Men iaf kanske lägger in bilder från sommarn snaart loovar!
Men iaf just nu sitter jag och kollar på tv vet nt vad som händer imorn.
puss (:

Ny design ..

Hejsan svejsan ^^
Som ni ser har jag ny design.. vart lite konstig menmen!
Har iaf packat klart snart. Är väldigt dålig på att packa.
tar alltid med mej för mkt o.O Men iaf idag har jag inte gjort ngt spec. Typ spelat dj hero och packat och kollat på tv.
Men nu ska jag hämta lite ostbågar eller ostkrokar som vissa säger ^^ hahah btw kanske det inte blir så mkt bloggning när jag är i i gbg pallar lixom inte sitta framför datan hela tiden men ska iaf försöka uppdatera lite.. haha jag är ju lixom jätte bra på att uppdatera..

Byebye ;*

Göteborg! :D

Hej :) Förlåt att jag typ aldrig bloggar.. ;/
Men iaf i förra inlägget skulle jag snart åka till bulgarien ^^ Det var kul där! vi bodde på ett skiit fint hotell med 6 st pooler :O Och i vårt rum hade vi två kylskåp och två toaletter ^^ Men lägger kanske upp bilderna därifrån sen :)
Sen var vi typ hemma några dagar sen åkte vi till ekerö och hälsade på min brorsa och hans familj. asså dom har hyrt ett landställe där :)
Vi sov där i två nätter i vår husvagn :) Hos dom bada vi typ och åkte båt :)
Men iaf snart ska jag packa för jag ska åka till göteborg med Lydia imorn! :D Ska bli fett kul! Hon ska vara med oss i en vecka sen vet jag inte ifall vi ska åka vidare elr inte vi får se :)

Pöss ^^

10,5 timmar kvar..

Hej :) Idag har jag bara packat och laddat ner låtar ^^ om ca 10,5 timmar lyfter planet och om ca 7,5 timmar ska jag sitt i bilen på väg mot arlanda :D Jag måste gå upp kl fyra typ.. ;O För planet lyfter 7... x) Men iaf ska duscha snart och måla naglarna och packa dt sista :) Vet inte om jag kmr kunna blogga där borta för jag pallar inte ta med mig min bärbara och vet inte ifall det finns internet cafe där. Men men nu ska jag duscha ^^ 
Pöss ^^

107

Hejsan ;)
palla aldrig fixa ny design x) Gick ut med Lejla ist. Vi gick bara runt typ. Hon åker imron :/
Men iaf imron måste jag packa till bulgarien! :D Kmr säkert ta med mej för mkt som vanligt.. men nu ska jag logga in på fejjan iaf..

Puuss ;)


ska fixa ny design ... ;s

Har inget att göra så hade tänkt försöka fixa ny design... Sämst på de men kan iaf försöka x)


Dålig på rubriker -.-

Kom hem från Lejla för ett tag sen hon skulle typ åka ngnstans men vi kanske ska träffas sen.
Just nu kollar jag på The Hills x) Men nu ska jag fortsätta kolla! ^^

Puss ;)

Drar till Lejla

Ska bara packa nu sen drar jag till Lejla =)
Vet inte vad jag ska göra imron ? Kanske bada eller dra till grönan jag får se :)
Kort inlägg x)


xjkszfgh

Hej :)
Har inte bloggat sen jag kom hem men har nt haft tid..
När vi kom hem så lasta vi ur alla saker ur husvagnen sen åkte jag och pappa till min brorsas landställe som han har hyrt och lämna husvagnen där sen grilla vi.
Sen igår var jag med Lejla sen boka vi en resa till bulgarien! :D Vi åker på onsdag och ska vara där en vecka ;D
Men iaf sen igår sov jag hos Lejla också sen iadg var vi i kista och kolla på eclpise den var bra. Det var typ bara jag och Lejla och 15 andra personer x) Sen köpte jag lite kläder till bulgarien sen åt vi max sen åkte vi hem ;)
Kanske ska sova hos Lejla idag oxå får se men hon skulle typ packa nu för hon åker till bosnien på tisdag och är borta en månad!  Hhaha men iaf ska logga in på fb nu.

Puss :3


Rubrik

Hej :)
Vi kom typ tbx för ett tag sen x) Men iaf imron ska vi åka hem.. vi måste upp ganska tidigt för det tar ca 6 timmar hem -.-
Men jag får väll kolla på filmer ;) Har nt så mkt mer att säga.. hahah ;)


Puss :)

.

Hej :) just nu är vi på en resturang det avr skitgod mat! Idag har vi åkt till ett ställe som heter höga kusten eller vi är där nu med x) Men iaf nu ska vi åka tbx till campingen  snart :) imorn ska vi åka tbx till   rissne sen på   söndag ska jag och lejla kolla på eclipse! :D
Pallar  inte skriva  mer nu tenegentborrdet här är jävligt jobbigt!

Puss ^^

RSS 2.0