.

Hej =)
Hann inte blogga när vi kom hem för vi skulle handla.

Men iaf det var kul på badet det var coola vattenrutschbanor! I en åkte man helt i mörker och skulle slå på lysande prickar på väggen och samla poäng ;D Sen på ett ställe blev det kolsvart och sen var det ljudeffekter så det lät som det åska.
Sen var det en annan som var läskig den gick jävligt fort! ;O Jag åkte den på typ 4,65 sekunder!  Den var sjuukt brant och jag vågade tyå nt kolla o.O Sen var det en annan oxå som var roligast där, man satt i badringar och åkte i en bred tunnel den var typ 130 m lång. Men iaf sen fanns det en liten klätterväg, ström,bubbel pool och ute bad och några andra rutchbanor oxå :) Men sen vart det typ strömavbrott för att det åska, så det blev typ helt mörkt förutom några lampor i poolen som lös. Men iaf sen åkte vi och handla och sen åt vi x)

Men nu ska jag logga in på fejjan kanske lägger in lite bilder sen. :)

Pöss o.O
 

Sundsvall

Hej! läänge sen jag blogg nu! Sorry...
Men iaf nu har jag sommarlov och jag har vart på min mosters landställe och firat midsommar och efter det har vi åkt till sundsvall där jag är nu! Just nu sitter jag i husvagnen och kollar på tv men det finns typ bara 1, 2, 4 ,6 här -.- Men iaf idag ska vi ,eller jag och pappa för Max har åkt hem och min mamma är lite sjuk, åka till ett äventyrsbad! :D
Det heter Himlabadet och öppna för några dagar sen! Där finns en surfmaskin som vi hade tänkt pröva men den öppnar nästa vecka.. . ;/ Men det finns massa andra saker där ändå ju! :)
Men nu ska jag äta upp min frukost sen ska vi nog snart åka! Bloggar när jag kmr tbx! Nu ska jag försöka börja blogga igen jag lovar! Men det kmr ju inte bli så mkt eftersom jag kanske inte alltid kmr ha tid!

Puss (:

Utkast: Juni 2, 2010

Hejj :) Sorry att jag inte har bloggat men har verkligen inte pallat x)
Men iaf i senaste inlägget skrev jag ju att jag och Lydia åkte på kryssnong :D Det var fett kul! Kanske lägger upp bilder därifrån sen :)
Men iaf sen har jag inte gjort ngt spec ba vart på grönan och i skolan x)
Snart är det sommarlov!! Såå jäävla skönt!!
På sommarlovet ska jag typ campa, och lejla ska typ hänga med då! Kmr ihåg förra året och förr förra vi hade såå jävla kul då! :D

Men iaf idag efter skolan var jag ute med Lejla :) Vi gick runt och luffa sen drog  vi till donken och hade vattenkrig! Samma bord som vi hade milkshakekrig vid oxå  för några år sen .. :)

Men nu ska jag fortsätta kolla på Tv! Bloggar när jag pallar .. heheh

Byebyee bloogiiisch ;)


RSS 2.0